YMCP Vitall® bolus

YMCP Vitall® bolus is een bruisend 2-bolus vers koesupplement ontworpen met levend gist, magnesium, calcium, kalium en andere essentiële voedingsstoffen. YMCP Vitall – meer dan alleen calcium.

Als een verse koe slecht vreet, krijgt ze niet de voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor herstel. Alle verse koeien staan voor aanzienlijke gezondheidsuitdagingen met onderdrukte immuniteit en hebben meer nodig dan alleen calcium, om de voeropname te stimuleren en een snel herstel te garanderen. YMCP Vitall® is wetenschappelijk ontworpen en gedemonstreerd om koeien sneller aan het vreten te krijgen, meer melk te produceren en te reageren op uitdagingen van verse koeien door het calciumgehalte in het bloed te verhogen. Onze gepatenteerde bolus, maakt gebruik van andere beschermde technologieën om essentiële voedingsstoffen, waaronder levende gist, magnesium, calcium, kalium en meer, af te leveren in een gebruiksvriendelijke toepassing.

YMCP Vitall Bolus logo

 

“We zijn overgestapt op YMCP Vitall, omdat het extra voordelen heeft en sinds we het zijn gaan gebruiken, zijn onze koeien gezonder.”

Jennifer Reader, Herdswoman

WANNEER TE GEBRUIKEN:

 • Onmiddellijk na het afkalven om de overgang naar lactatie te ondersteunen
 • Voor lacterende koeien die energietekort hebben
 • Voor alle verse koeien, om de voeropname te stimuleren
 • Voor postoperatieve en andere stressvolle evenementen
 • Ter ondersteuning van de melkproductie

Belangrijkste voordelen:

 • Enige geperste bolus op de markt met levend gist die de pens sneller aanpast aan het veranderende dieet van een verse koe, waardoor ze sneller aan het vreten gaat
 • Gepatenteerde technologieën die een snelle oplossing van ingrediënten mogelijk maakt in een gebruiksvriendelijke toepassing
 • Bevat een hoog gehalte aan biologisch beschikbaar calciumchloride
 • Universitair onderzoek dat verhoogde melkgift en inname van droge stof aantoont *

*M. Al-Qaisi, S. Kvidera, E. Horst, C. McCarthy, E. Mayorga, M. Abeyta, B. Goetz, N. Upah, D. McKilligan, H. Ramirez-Ramirez, Timms, L. Baumgard Effects of an oral supplement containing calcium and live yeast on post-absorptive metabolism, inflammation and production following intravenous lipopolysaccharide infusion in dairy cows. Research in Veterinary Science, 129 (2020), pp. 74-81

fresh cow photo

GEBRUIKSAANWIJZING:

Verstrek direct na het afkalven 2 bolussen YMCP Vitall. 12 tot 24 uur later kunnen nog eens 2 bolussen worden verstrekt. Bolussen worden aan een koe gegeven met de YMCP Vitall-applicator. Toegang tot vers, schoon water wordt te allen tijde aanbevolen.

 • Plaats beide bolussen in de bolusapplicator.
 • Begeleid de geladen YMCP Vitall-applicator voorzichtig in de mond van de koe. Als u weerstand voelt, richt u de applicator voorzichtig voorbij de tong en knijpt u vervolgens in de hendel om beide bolussen toe te dienen.
 • Pauzeer even zodat de koe de bolussen kan inslikken en verwijder dan voorzichtig de applicator.

Bestelinformatie

ZBH logo

 

Contactinformatie

Dambroek 31
7223 DT, Baak
Nederland

Bel, WhatsApp of stuur een email voor meer informatie

Tel: 06 22782681
Email: info@zbhagriservice.nl

Of vraag uw lokale dierenarts

DistriFarm logo

Contactinformatie

Waregemstraat 456
8540 Deerlijk
België

Bel, stuur een email of bezoek de website voor meer informatie

Tel: 056 75 31 70
Email: info@distrifarm.be

Of vraag uw lokale dierenarts